franchising

Luo elämääsi sisältöä, josta olet aina haaveillut.

Oletko miettinyt, että olisi innostavaa johtaa omaa tiimiä? Tuottaa unohtumattomia elämyksiä ja kehittää intohimoisesti asiakaskokemusta? Oppia uusia taitoja? Jos olet valmis, hyppää meidän matkaamme!

Meillä franchising tarkoittaa voittavaa yhteistyötä vahvojen arvojen ja reilujen pelisääntöjen mukaisesti. Etsimme Barot’s -perheeseen uusia jäseniä, jotka ovat valmiita sitoutumaan tähän ajatteluumme ja toteuttamaan yhteistä unelmaamme – aistikkaan 30 ravintolaa käsittävän fast casual -ketjun rakentamisesta.

Usean ketjuvetoisen ja franchising -yhteistyön kokemuksella meillä on vahvaa ja tuloksellista näyttöä Barot’s -konseptin toimivuudesta. Pystymme todistetusti tarjoamaan toimialalle uuden ja mielenkiintoisen fast casual -brändin, omaperäisen ajattelumme ja intohimoisesti brändin rakentamiseen sitoutuneet ihmiset.

Etsimme sinusta meille uutta perheenjäsentä, joka haluaa rakentaa uudenlaista elämää dynaamisessa, innostuvassa ja toisiaan kunnioittavassa organisaatiokulttuurissamme. Barot’s -yrittäjänä sinulla tulee olla myös valmiudet hankkia tarvittava alkupääoma ravintolan perustamiselle ja liiketoiminnan aloittamiselle. Me osaltamme pystymme tukemaan sinua erilaisten rahoitusmallien rakentamisessa.

Olemme innoissamme kuulemaan sinun tarinasi. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse oheisten yhteystietojen kautta.

Franchise

Kiinnostuitko?

Barot's kärry

fast casual

Fast Casual on fast foodin ja casual diningin välimaastoon sijoittuva ravintolakategoria. Tarjoamme ravintolatason annoksia pikaruokamaisesti.

no compromises

Emme hyväksy kompromisseja.  Haluamme tarjota – asiakkaillemme ja työntekijöillemme – vain parasta.

dream big

Uskallamme haaveilla. Unelmanamme on olla maailman paras. Haluamme oppia ja opettaa – joka hetki.

HAE yrittäjäksi

Ota yhteyttä

A

Toni Kivilahti

Toimitusjohtaja

toni.kivilahti(at)ffb.fi

A

ELIAS SARAJÄRVI

Kehitys & Markkinointi

elias.sarajarvi(at)ffb.fi

A

Markku tuomaala

Liikepaikat

markku.tuomaala(at)ffb.fi