Tarinamme

Suomalainen Fast Casual -ketju

Maailmassa on paljon hyvää ja laadukasta ruokaa. Meidän unelmamme on tehdä hyvästä vieläkin parempaa. Haluamme tarjota elämyksiä, jotka muistetaan laadukkaasta ruoasta, tyylikkäästä miljööstä ja asiakasta kunnioittavasta palvelusta.

Tuotteen laadusta emme tingi. Ruoka on moniaistinen kokemus ja pyrimme tarjoamaan unohtumattoman hyvänolon lähteen – joka kerta. Intohimoinen ja innovatiivinen suhtautuminen laadukkaaseen ruokaan mahdollistaa monipuolisen ja maailman trendit huomioivan tuotevalikoiman. Seikkailemme uteliaina maailmalla ja etsimme jatkuvasti uusia inspiraation lähteitä, joita voimme välittää tunnistettavina kokemuksina teidän hetkiinne.

Ymmärrämme vastuumme. Huomioimme päivittäin toiminnan ympäristövaikutukset, muutostarpeet ja kehitämme niitä jatkuvasti. Meillä sosiaalinen vastuu tarkoittaa vastuuta asiakkaistamme, henkilöstöstämme ja kumppaneistamme. Motivoitunut ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstömme yhdessä kumppaniverkoston kanssa muodostaa perustan, jolla varmistamme laadukkaan ja tunnistettavan asiakaskokemuksen monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

kuukauden burgeri smoky bacon

Ruokainspiraatio

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

A

toni Kivilahti

Toimitusjohtaja

toni.kivilahti(at)ffb.fi

A

ELIAS SARAJÄRVI

Konsepti & kehitys

elias.sarajarvi(at)ffb.fi

A

Markku tuomaala

Liikepaikat

markku.tuomaala(at)ffb.fi

Liity Barot's Insideen

Liittymällä Barot'sin sisäpiiriin kuulet ensimmäisenä uusimmat uutisemme sekä saat käsiisi ainoastaan sisäpiiriläisten herkullisimmat tarjoukset.

Liittymällä Barot'sin sisäpiiriin hyväksyn tietojeni käsittelyn. Tietosuojaseloste