TARINAMME

MENU

TARINAMME 

Maailmassa on paljon hyvää ja laadukasta ruokaa. Meidän unelmamme on tehdä hyvästä vieläkin parempaan. Haluamme tarjota elämyksiä, jotka muistetaan laadukkaasta ruoasta, tyylikkäästä miljööstä ja asiakasta kunnioittavasta palvelusta.

Tuotteen laadusta emme tingi. Ruoka on moniaistinen kokemus ja pyrimme tarjoamaan unohtumattoman hyvänolonlähteen – joka kerta. Intohimoinen ja innovatiivinen suhtautuminen laadukkaaseen ruokaan mahdollistaa monipuolisen ja maailman trendit huomioivan tuotevalikoiman. Seikkailemme uteliaana maailmalla ja etsimme jatkuvasti uusia inspiraation lähteitä, joita voimme välittää tunnistettavina kokemuksina teidän hetkiinne.

Ymmärrämme vastuumme. Huomioimme päivittäin toiminnan ympäristövaikutukset, muutostarpeet ja kehitämme niitä jatkuvasti. Meillä sosiaalinen vastuu tarkoittaa vastuuta asiakkaistamme, henkilöstöstämme ja kumppaneistamme. Motivoitunut ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstömme yhdessä kumppaniverkoston kanssa muodostaa perustan, jolla varmistamme laadukkaan ja tunnistettavan asiakaskokemuksen monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

Toivottavasti maistat nämä joka kerta!

FAST FOOD BUILDERS OY

Y-tunnus: 2940128-9

Elias Sarajärvi

Kehitys & Markkinointi

elias.sarajarvi@ffb.fi

 

Markku Tuomaala

Liikepaikat

markku.tuomaala@ffb.fi

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!