Hae töihin

Hae mukaan kasvavaan fast casual -perheeseen

Hae mukaan kasvavaan ja inspiroivaan fast casual -perheeseen

Maailma tarvitsee laadukaita burgereita.  Siihen ei riitä pelkästään hyvät raaka-aineet ja nätit annokset. Tarvitsemme intohimoisesti ruokaan suhtautuvia huipputyyppejä, jotka haluavat ylittää asiakkaiden odotukset joka kerta.

Meillä pääset tekemään kaikkea mahdollista, mitä ravintola-alaan kuuluu. Työvuorosi saattaa koostua tarjoilusta, asiakkaan tilauksen vastaanottamisesta, rahastuksesta, tuotteiden tekemisestä ja ravintolan siistimisestä. Ravintolatyöntekijänä sinä voit olla alan konkari, opiskelija tai vasta alalle ensimäistä kertaa tuleva. Mainitse myös, mikäli sinulta löytyy jo hygieniapassi. Mikäli et vielä osaa kaikkea, niin kyllä työ tekijäänsä opettaa!

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin. Meillä pääset paitsi tarjoamaan asiakkaille herkullisia tuotteita, myös kehittymään talon sisällä juuri niin pitkälle kuin uskallat itseäsi haastaa. Mahdollisuuksia on, sillä ketju on kovassa kasvuvauhdissa.

Kiinnostuitko? Kerro meille vapaamuotoisesti kuka olet, minkälaista tuntimäärää sinulla olisi mahdollisuus tehdä, ja mikä paikkakunta sopisi sinulle parhaiten. Elä unohda puhelinnumeroasi!

ice creams

Avoimet työpaikat

j
Ravintolatyöntekijöitä Seinäjoelle

Tule meille töihin! Etsimme ravintolatyöntekijöitä Seinäjoen Barot’s -ravintolaan!

Maailmassa on tarjolla paljon hyvää ja laadukasta ruokaa. Meillä Barot’s:lla unelmana on tehdä hyvästä vieläkin parempaa. Oletko juuri sinä se, joka osaltasi olet innoittamassa meitä sukupolvien ylittävän tarinan synnyttämisessä. Tarvitsemme ravintolatyöntekijöitä Seinäjoen Barot’s -ravintolaan.

Barot’s on fast casual -ravintolakonsepti, joka on keskittynyt laadukkaiden elämysten tuottamiseen pikaruokamaisesti. Meillä pääset paitsi tarjoamaan asiakkaille ensiluokkaisia tuotteita, myös kehittymään talon sisällä juuri niin pitkälle kuin uskallat itseäsi haastaa. Mahdollisuuksia on, sillä ketju on kovassa kasvuvauhdissa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: toni.kivilahti@ffb.fi tai jätä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa,

Toni Kivilahti
0409106638

Kiinnostuitko?

Barot's kärry

fast casual

Fast Casual on fast foodin ja casual diningin välimaastoon sijoittuva ravintolakategoria. Tarjoamme ravintolatason annoksia pikaruokamaisesti.

no compromises

Emme hyväksy kompromisseja.  Haluamme tarjota – asiakkaillemme ja työntekijöillemme – vain parasta.

dream big

Uskallamme haaveilla. Unelmanamme on olla maailman paras. Haluamme oppia ja opettaa – joka hetki.

HAE TÖIHIN

Ota yhteyttä

A

toni Kivilahti

toimitusjohtaja

toni.kivilahti(at)ffb.fi

A

ELIAS SARAJÄRVI

Kehitys & Markkinointi

elias.sarajarvi(at)ffb.fi

A

Markku tuomaala

Liikepaikat

markku.tuomaala(at)ffb.fi